Tänder och cykling

20100328_img001

Isabel fick ett slag på munnen av en dagiskompis för ett par veckor sedan. Det tog så hårt att en av hennes redan lösa framtänder nästan lossnade helt.
Tandläkaren sa han kunde plocka ut den men Isabel ville inte. Senare på kvällen efter badet gjorde hon det själv istället.
Det ser lite problematiskt ut när hon försöker bita av en bulle med framtänderna för den kvarvarande stora tanden och den lilla på andra sidan gluggen är också lösa.

20100328_img003

Vi hade tagit semester veckan innan och efter påsk och på fredagen när vi gick på semester tog jag med flickorna till stan för att köpa vårjacka och vårskor till dem båda.

De fick fina jackor i rött (Sofia) och grönt (Isabel) med matchande randiga mössor. De ser ut som godisbitar när de har det på sig.

På helgen åkte vi ut till Burlövs Center och köpte en ny cykel till Isabel. Den gamla 16″ var för liten och istället köpte vi en 20″, rosalila med blommor och hjärtan på.

20100328_img004

På bilden cyklar hon fortfarande på den gamla cykeln. Det som förvånade oss var att så fort hon satte sig på sin cykel utan stödhjul satte hon fötterna på pedalerna och körde iväg.
Det kunde hon inte när vi satte in cykeln i höstas. Eller – hon kunde men hon insåg det inte.
Antagligen bearbetar kroppen sådant omedvetet för nu gick det utmärkt.

20100328_img005

Sofia fick överta den gamla cykeln men hon föredrar fortfarande trehjulingen. Det känns säkrare ännu.

Springcykeln vi fick överta av Karin vill hon inte veta av. Antagligen är den för låg så vi får väl ta fram skiftnyckeln och justera det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s