Bio

Igår var jag med stora tjejen i stan och tittade på bio. Vi blev lite sena in till stan och det kändes stressigt innan vi fick våra hamburgare.

Jag hade gärna gått någon annanstans och ätit men vi hade bara ca 40 minuter på oss och det blir lite tajt med tid om man sätter sig på riktig restaurang. Dessutom gillar Isabel Burger King och det var ju för hennes skull vi var iväg.

Efter lite bökande på toaletter innan filmen (varför är det så fruktansvärt trångt på Royals nya toalett?) satte vi oss på våra platser och väntade på att filmen skulle börja.

Isabel satt som ett ljus hela filmen tills det var ca 25 minuter kvar – då hörde jag plötsligt ”Mamma!! Jag är kissig!!” – Det var inget att be för, vi fick gå ut. Som tur var hade jag kostat på oss platser med extra benrum så det var en baggis att gå ut. Isabel var imponerad av att man kunde höra ljudet från filmen på toaletten. Coolt tyckte hon.

Väl tillbaka inne i salongen såg jag att hon darrade lite och frågade om hon var frusen. Jo lite tyckte hon nog, så det blev fleecejacka och min vinterjacka på resten av filmen.

Vi gillade filmen båda två. Jag gillade att man filmat med riktiga skådespelare som sedan datoranimerats till att se ut som figurerna från böckerna. Det hade inte funkar med masker och smink. Klart sevärd – Rickard är lite avundsjuk så kanske vi går och ser den med engelskt tal tillsammans han och jag.

När Isabel och jag gick ut såg hon hemskt trött ut och väl hemma och omstoppad i sängen somnade hon på två röda. Själv höll jag mig vaken en stund till och tittade lite på film men jag knoppade in tidigt jag också.

Annat blir det nog ikväll eftersom tjejerna båda är uthyrda till farmor och farfar och jag är ensam hemma. Tänkte ta och jobba på väskan jag klippt ut till Isabel. Kanske det kan bli en julklapp om jag kan hålla mig så länge.

Annonser

One thought on “Bio

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s