Höststorm

Hur har alla klarat Stormen? Jag tyckte det var läskigt en bra stund igår kväll innan stormen drog vidare. Och då bor vi ändå inne i stan. Jag kan bara tänka mig hur det var ute på landet och längre norrut.

Vår grill gav sig ut på vift strax efter vi kommit hem och trillade på gräsmattan. Likadant trädgårdsbordet som vi surrat ihop med stolarna och lagt presenning över.Rickard var fortfarande på jobbet så jag fick fixa säkringen själv tillsammans med tjejerna och en snäll granne (Tack!!).

10550738613_f47ece14ee_o

Till slut fick grillen ligga kvar på rygg i gräset och bordet hamnade på skivan inne vid planket vilket visade sig räcka.

Stolar och allt annat löst junk fick jag tagit in genom terrassdörren tillsammans med mina duktiga tjejer. Jag kunde se att de tyckte det var läskigt men de hjälpte till jättebra och såg till att saker plockades undan så jag kunde komma in med fler saker.

Mina pumpor klarade sig dock inte. Den som ser finast ut är Isabels. Sofias har säckat ihop och min är helt smashad ute på gräsmattan.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s