Studio

DSC_0327

Nu när vinden är klar (så gott som) har jag börjat jobba på att göra om Isabels gamla rum till en studio till mig. Studio låter lite pretentiöst men det får vara vilket som.

När vi flyttade in valde vi en mörkt turkos färg till Isabels rum och jag satt upp söta små (och stora) ballerinor på väggarna. Eftersom jag skall måla om måste de bort.
Isabel hade i och för sig redan bett mig ta bort dem innan vi påbörjade vindsinredningen. Det kändes lite jobbigt dock på ett ”min lilla flicka har blivit stor”-sätt. Hon var inte ens tre när vi flyttade in

Men men, så är det … Jag tog i alla fall ner alla balIerinorna i tisdags kväll och igår spacklade jag igen alla spikhål och småskador efter hyllor och gardinstänger. Planen är att få allt underarbete klart i veckan så jag kan måla i helgen.

DSC_0329

Tre av väggarna skall målas i en bruten vit men en mycket svag rosa ton och den fjärde väggen (den med en dörr) blir en mjukt gammalrosa.
Jag valde en annan textur på den rosa färgen. Alcro har ett märke de kallar för Pashmina som har en helt matt finish. Jag hoppas det skall kunna bli en bra bakgrund för fotografering.

DSC_0328

Väggen bakom dörren kommer vara vit och den skall kläs med flanell eller fleece så jag kan använda den som designvägg för lapptäcken eller färgval. Dörren skall plocka bort och bäras upp på vinden. Om jag behöver stänga om mig får jag göra något sorts draperi istället. Flickorna är båda så stora nu att jag inte behöver stänga för att hålla dem ute längre.

Till att börja med ville jag sätta datorn i en av garderoberna men jag är inte säker på att jag kan avvara förvaringsutrymmet. Jag har butikslagret och min egen ”stash” som behöver plats.

Det får nog bli en liten ”destash” när jag flyttar så kanske datorn kan bo i garderoben i alla fall.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s