Fredagsmys

She finally took out the other loose one. #hopingthetoothfairyturnsup

Smoothies and Belgian waffles for #mellis for the little ones today.

#mellis

På fredagar slutar jag 13:00 och flickornas skola är slut 13:40. Ibland hämtar jag dem men ibland vill de gärna gå hem tillsammans.

Om de går hem tycker jag det är kul att ha ett lite mer speciellt mellis redo till dem när de kommer och eftersom jag inte äter lunch på jobet på fredagar (i så fall hade jag slutat 13:30) så brukar det passa bra att kombinera mellis med lunchfika.

I fredags var jag inte så sugen på lunch så jag tog bara en kopp kaffe och började fixa smoothies till flickorna. För ett par veckor sedan gjorde jag en storladdning belgiska våfflor och frös hälften. Dessa två var de två sista från den satsen – kanske kan vara läge att göra nya.

Sofia hade dragit ut sin tand helt själv i skolan under dagen. Den satt väldigt löst redan på morgonen och den nya tanden har redan tittat ut och knuffade ut den gamla så det var ingen stor överraskning för mig när hon visade upp gluggen och tanden.

Den natten hade tandfen antingen dåligt med växel i börsen eller också är det verkligen så att man får dubbel tandfepeng när man drar ut tanden på egen hand.

(Alla bilder är från min Instagram-feed: http://instagram.com/lattemama )

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s