Ny webshop – mer info

Nu skall alla produkter, och en del nya finnas inlagda i den nya webshoppen och den är satt att gå live på fredag den 5 juni.

De gamla produkterna är de vävda tygerna jag haft sedan innan, ett par trikåtryck från Happy Fabrics samt mönster från Patty Young.

NyWebshop

Bland de nya produkterna finns produkter som kan passa att ge bort som t ex en baby shower present, tvättlappar, pimpade handdukar för axeln när man bär på kräkiga bebisar, namnade badlakan, tygservetter med mera.

Jag har också ett begränsat utbud av kläder för barn. Faller andan på syr jag upp och lägger upp i shoppen, jag kan också övertalas att sy upp på beställning, men det är beroende av yttre faktorer som t ex att de som betalar min lön tycker det är ganska ok att jag dyker upp på jobbet när jag skall och gör det de betalar mig för. Och det kan jag väl ha förståelse för. 😉

I samband med att webshoppen släpps kommer jag ha nedsatt pris på alla vävda tyger och symönster. Allt för att få tömt lite på lagret så jag kan få plats med nya roliga saker.

Lägg ett mejl till mig på halloj@lattemama.se så skickar jag en pling när webshoppen är släppt. Eller så kan du gilla min Facebook-sida – där kommer jag så klart basunera ut när shoppen är aktiverad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s