Ballongklänning

20131006-162731.jpg

Det har varit lite torka på syfronten här. Vinden har tagit upp massor av tid och energi. Men nu i helgen blev det äntligen av.

On Parade passar perfekt till sådana här klänningar där kjolen och livet är separata mönsterdelar. Vänder man mönsterbiten 90 grader blir trycket en fin avslutning på klänningen.

20131006-163229.jpg

Med lite kreativ placering fick jag ut hela klänningen på 75 cm tyg, men då fick knapplistens insida klippas separat, men det gör inget, eller hur? En ballong där på insidan blev ganska sött.

Klänningen är i storlek 3T vilket motsvarar ungefär 98/104 i svenska storlekar. Jag håller på att uppdatera shoppen just nu, bl a kommer jag lägga till en riktig webshopsfunktion med kortbetalning igen om någon vecka. Då kommer klänningen finnas i shoppen till försäljning också.

20131006-163517.jpg

Förutom klänningen fick jag gjort leggings till min minsta. Tyget har jag köpt i stan (Malmö). Mönstret är precis som ballongklännngen från Oliver + S och det blev mitt första lyckade trikåprojekt på mycket länge. Sofia ville gärna komma med på ett hörn när jag fotograferade klänningen, därav bonus photo bomb.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s